Количка Потребителска кошница

OUTLET Трапезни и бар столчета

-7%
Стол трапезен УЗАНА циклама

Стол трапезен УЗАНА циклама

Каталожен №: 0111132-4
68,99 лв. 73,99 лв
82,79 лв с ДДС
-7%
Стол трапезен РУЖА ярко зелен

Стол трапезен РУЖА ярко зелен

Каталожен №: 0111133
66,99 лв. 71,99 лв
80,39 лв с ДДС
-28%
Бар стол ИГНАТ - червен

Бар стол ИГНАТ - червен

Каталожен №: 900453-1
61,60 лв. 84,99 лв
73,92 лв с ДДС
-31%
Бар стол IBIS 302

Бар стол IBIS 302

Каталожен №: 900477
219,00 лв. 319,00 лв
262,80 лв с ДДС
-11%
Бар стол ЖАСМИН

Бар стол ЖАСМИН

Каталожен №: 900627
64,90 лв. 73,00 лв
77,88 лв с ДДС