Количка Потребителска кошница

Условия на доставка и начин на плащане

Условия на доставка

Цената на доставката не е включена в цената на стоките и услугите, предлагани в този онлайн магазин и се заплаща отделно както следва:

Доставка на канцеларски материали

1. Безплатна доставка при поръчка на стойност над 79 лв. без ДДС за територията на град София и 150 лв. без ДДС за цялата страна.

2. За поръчки, под обявените суми, доставката е в размер на 6 лв. без ДДС за територията на град София и 10 лв. без ДДС за страната.

3. При плащане в брой ( наложен платеж ) на доставка с куриер, се начислява допълнително 5% от обявената стойност на поръчката, но не по-малко от 2,50 лв. без ДДС.

4. Копирната и принтерна хартия се изключва от сумата за безплатна доставка извън град София. Цената за доставка на копирната и принтерна хартия се заплаща отделно съгласно тарифния план на куриера за съответното населено място.

5. Задължително авансово плащане при поръчки извън град София при суми над 199 лв. без ДДС.

6. Задължително авансово плащане при поръчки извън град София на физически лица.

7. Поръчки на стойност под 40 лв. без ДДС се издължават с куриер за сметка на клиента след предварително заплащане по банков път или могат да се вземат на място от офиса в ж.к. Дружба 2 след 12.00 ч. 

8. Доставките за страната се извършват с куриерска фирма Транспрес, съобразно техния график за съответното населено място.

9. Клиенти, със специални условия в договора, могат да ползват безплатна доставка.

10. Всички клиентски поръчки се издължават в рамките на 48 часа за територията на град София и до три  работни дни за територията на страната.

11. Всички стоки с удължен срок на доставка (техника, мебели и продукти внос) се доставят съобразно сроковете уточнени за всеки продукт.

12. Всички мебели и интерактивни дъски, които  OI PLUS предлага,  се доставят след предварително заплатен аванс в размер на 50%.

Доставка на офис столове

За град София безплатна доставка при поръчка над 100 лв. без ДДС. При поръчка под 100 лв. без ДДС се заплаща 6 лв. такса доставка. OI PLUS начислява такса монтаж в размер на 5% от стойността на монтираните столове. 

За територията на страната столовете се доставят в кашон, в разглобен вид. Такса доставка 16 лв. без ДДС (19,20 лв. с ДДС) при поръчка на столове с тегло до 20 кг. При поръчка на столове с тегло над 20 кг цената на доставка се определя съгласно тарифния план на куриера за съответното населено място.

Задължително авансово плащане при поръчки извън град София и при суми над 199 лв. без ДДС.

При плащане в брой на доставка извън град София се начислява такса наложен платеж в размер на 5% от стойността на заявката.

Доставка на офис мебели

Стандартната доставка на офис мебели и мека мебел се извършва до партер на посочения адрес и при възможен достъп до него с товарен автомобил.

OI PLUS начислява такса монтаж в размер на 8% от стойността на монтираните мебели. Разнос до конкретен етаж се заплаща допълнително при цена 4% от стойността на поръчката, но не по-малко от 20 лв. без ДДС (24 лв. с ДДС).

Заявка за офис мебели и мека мебел се приемат само след задължително авансово заплащане на избраните продукти в размер на 50%.

Срокът за доставка на всяка офис или мека мебел се уточнява допълнително спрямо графика за съответния внос.

Доставката извън град София на мебели,  метални шкафове, сейфове, бели дъски, извънгабаритни и неразглобяеми изделия, мека и градинска мебел е за сметка на клиента съгласно тарифния план на куриера за съответното населено място.

Начин на плащане

Цената и разходите за доставка могат да бъдат платени по следния начин:

1. В брой - при получаване на поръчката;

2. По банка- при предварително заплащане на поръчката чрез банков превод или съобразно условията описани в сключен между OI PLUS и получателя договор за плащане по банков път.

Всяка поръчка е придружена със съответния данъчен документ, изискуем за получаването й. Клиентът е длъжен да провери получената от него стока или услуга, преди да подпише предоставените му данъчни документи. OI PLUS не носи никаква отговорност за щети от приета и непроверена стока от страна на клиента.