Количка Потребителска кошница

Условия на доставка и начин на плащане

Условия на доставка и начин на плащане

Условия на доставка :

Цената на доставката не е включена в цената на стоките и услугите предлагани в този онлайн магазин и се заплаща отделно както следва:

Доставка на канцеларски материали:

 1) Безплатна доставка при поръчка  на стойност над 79 лв. без ДДС за територията на гр.София и 150 лв. без ДДС за цялата страна.

 2) За поръчки под обявените суми доставката е в размер на 6 лв. без ДДС за територията на гр.София и 10 лв. без ДДС за територията на страната. 

 3) При наложен платеж се заплаща допълнително 5% от обявената стойност на поръчката.

 4) Копирна хартия в промоция се изключва от сумата за безплатна доставка извън град София. Цената на доставка на копирната хартия се заплаща на кашон и е в размер на 5 лв. без ДДС.

 5) Задължително авансово плащане  при поръчки извън град София при суми над 199 лв. без ДДС.

6) Задължително авансово плащане при поръчки извън град София на физически лица.

7) Поръчки на стойност под 40 лв. без ДДС се издължават с куриер за сметка на клиента или могат да се вземат на място от офиса в ж.к."Дружба"2 след 12.00ч.

Доставките за страната се извършват с куриерска фирма Рапидо, съобразно техния график за обслужване на клиенти.

Клиенти със специални условия в договора могат да ползват безплатна доставка при условията поместени в договора.

Поръчки направени до 16:30 часа се доставят в рамките на следващия ден за територията на гр.София и до два работни дни за територията на страната. Поръчки направени след 16:30 часа се доставят на по-следващия ден за територията на гр.София и до три работни дни за територията на страната.
Всички стоки с удължен срок на доставка /техника мебели и специфични продукти-внос/ се доставят съобразно посочените за всеки продукт срокове. Срока на доставка за тези продукти е изрично посочен`в характеристиките на продукта. Всички мебели и интерактивни дъски които ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД предлага се доставят след предварително заплатен аванс в размер на 50%.

Доставка на офис столове:

За град София: Безплатна доставка и монтаж при поръчка над 79 лв без ДДС. При поръчка под 79 лв. без ДДС се заплаща 6 лв. такса доставка.
За територията на страната: 16 лв. без ДДС.

Задължително авансово плащане при поръчки извън град София и при суми  над 199 лв без ДДС.
При плащане в брой извън град София се начислява такса наложен платеж в размер на 1.5% от стойността на заявката.
 

Доставка на офис мебели:

Стандартната доставка на офис  мебели  и мека мебел се извършва до партер на посоченият адрес.

OI PLUS  начислява такса монтаж в размер на 7%  от стойността на монтираните мебели.
Заявки за офис мебели и мека мебел се приемат след задължително авансово заплащане на избраните продукти в размер на 50%. 
Срока за доставка на всяка офис  или мека мебел е изрично упоменат в характеристиките на продукта.

Доставка извън град София на мебели, метални шкафове, сейфове, извън габаритни изделия: мека и градинска мебел е за сметка на клиента по специална тарифа на Рапидо или Спиди.

Начин на плащане

Цената и разходите за доставка могат да бъдат платени по някой от следните начини:
       1) в брой - при получаване на поръчката.
       2) по банка - при предварително заплащане на поръчката чрез банков превод или съобразно условията описани в слючения между OI PLUS и получателя договор, за плащане по банков път.
Всяка поръчка е придружена със съответният данъчен документ изискуем за  получаването и. Клиента е длъжен да провери получаваната от него стока или услуга преди да подпише предоставените му данъчни документи. OI PLUS не носи никаква отговорност за щети от приета и непроверена стока от страна на клиента.