Количка Потребителска кошница

Как да стана корпоративен клиент

Как да стана корпоративен клиент

  • Всеки клиент на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД може да се възползва от електронният модул за обслужване на клиенти -OFFICE IDEA PLUS CORPORATE. Целта на този модул е да улесни максимално процеса на изготвяне, одобрение и изпълнение на поръчките за офис консумативи, офис техника  мебели. и столове.
  • Желанието на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД е да гарантира на всеки свой клиент безпроблемна и надеждна работа, спокойствие, сигурност и удобство.
  • OFFICE IDEA PLUS CORPORATE Ви дава възможност не само да създавате поръчки в web сайта на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД, на преференциалните за Вас цени, но и да: преглеждате, редактирате, одобрявате или отхвърляте поръчки на свои служители - да добавяте и групирате подчинени служители в различни отдели - да правите архив на направените поръчки -да правите всички необходими за Вашата работа справки и отчети - да получавате първи най-актулните промоционални оферти.
  • OFFICE IDEA PLUS CORPORATE e модул разработен спецално за Вашите нужди с цел оптимизиране на Вашата работа! За да се възползвате от предимствата на OFFICE IDEAPLUS  CORPORATE изпратете съобщение на info@oiplus.bg или позвънете на 0700 12 888 /на цената на един градски разговор, без допълнително оскъпяване/.

 

Забравена парола

Ако сте забравили или желаете да промените вашата парола за достъп в акаунта Ви,моля свържете се с нас на e-mail: info@oiplus.bg