Количка Потребителска кошница

Промо пакети

-10%
Комплект ЧИСТО за под и повърхности

Комплект ЧИСТО за под и повърхности

Каталожен №: 1010520
7,99 лв. 8,88 лв
9,59 лв с ДДС
-11%
Комплект ЧИСТО за WC и баня

Комплект ЧИСТО за WC и баня

Каталожен №: 1010530
7,99 лв. 8,98 лв
9,59 лв с ДДС
-10%
Комплект ЧИСТО мултидезинфектант и обезмаслител

Комплект ЧИСТО мултидезинфектант и обезмаслител

Каталожен №: 1010540
9,88 лв. 10,98 лв
11,86 лв с ДДС
-13%
Течен сапун АРОМА- комплект

Течен сапун АРОМА- комплект

Каталожен №: 1010550
4,49 лв. 5,18 лв
5,39 лв с ДДС
-25%
Течен сапун АРОМА пълнител- комплект

Течен сапун АРОМА пълнител- комплект

Каталожен №: 1010555
2,29 лв. 3,04 лв
2,75 лв с ДДС
-7%
Комплект течен сапун и пълнител 1 л Selwan

Комплект течен сапун и пълнител 1 л Selwan

Каталожен №: 1010561
3,39 лв. 3,65 лв
4,07 лв с ДДС
-26%
Комплект ЧИСТО антибактериален гел

Комплект ЧИСТО антибактериален гел

Каталожен №: 1010570
3,99 лв. 5,38 лв
4,79 лв с ДДС
-34%
Промо пакет ХИГИЕНА 1

Промо пакет ХИГИЕНА 1

Каталожен №: 1010782
9,99 лв. 15,18 лв
11,99 лв с ДДС
-13%
Промо пакет ХИГИЕНА 2

Промо пакет ХИГИЕНА 2

Каталожен №: 1010783
12,99 лв. 14,85 лв
15,59 лв с ДДС
-25%
Промо пакет ХИГИЕНА 3

Промо пакет ХИГИЕНА 3

Каталожен №: 1010784
19,99 лв. 26,80 лв
23,99 лв с ДДС
-8%
Промо пакет MEGLIO

Промо пакет MEGLIO

Каталожен №: 1010785
9,90 лв. 10,79 лв
11,88 лв с ДДС