Бар стол КАНАТИЦА SLD 14/ SLD 34

Код на продукта  

Бар столчетата от серия КАНАТИЦА със своята изчистена визия и класически дизайн са едно функционално и модерно допълнение към всяко интериорно или екстериорно обзавеждане.


Учителят Петър Дънов казва, че българската шевица е изкуство, а в него е скрит шепотът на душата. Ако човек успее да вникне дълбоко в същността му, ще види много повече от разноцветни конци и геометрични фигури. И няма как да е иначе. Всяко истинско и съкровено изкуство минава далеч зад материалното и улавя космическите нишки на живота, за да свърже с тях в тънък възел добро, любов и време.  

196.00 - 207.00 лв.
235.20 - 248.40 лв. с ДДС:
Марка:
Цвят:  

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

  • Стилен и изчистен дизайн
  • Комфортна облегалка и седалка
  • Устойчива полипропиленова конструкция
  • Стабилна метална рамка от полиран алуминий 
  • Тапички против надраскване на пода

* Рекламации за липси и други явни недостатъци могат да бъдат предявени при приемане на стоката от клиента. Гаранцията  на  офис столовете покрива нормалната работа на механизмите и общата здравина на конструкцията, както и качеството и цялостта на материалите, от които е произведен продукта.  Гаранцията се отнася за дефекти, възникнали в процеса на експлоатация през гаранционния период поради некачествени материали или неправилна изработка.Рекламации, относно тапицерия и други покрития може да се предявяват само в момента на получаване на стоката. Други проблеми, дължащи се на повреда от какъвто и да е характер, причинена от купувача, не са включени в гаранцията.


Височина (см): 80
Ширина (см): 49
Дълбочина  (см): 48
Дълбочина седалка (см): 37
Ширина седалка  (см): 40
Дължина облегалка (см): 12
Ширина облегалка  (см): 40

Сходни продукти

Бар стол КАНАТИЦА SLD 14
Бар стол КАНАТИЦА SLD 15/ SLD 35
193.00 - 204.00 лв.
231.60 - 244.80 лв. с ДДС:

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.