Посетителско кресло КАНАТИЦА SLD 57

Код на продукта  

Посетителските кресла от серия КАНАТИЦА със своята изчистена визия и класически дизайн са едно функционално и модерно допълнение към всяко интериорно или екстериорно обзавеждане. Ергономичната форма на седалките и облегалките гарантират допълнителен комфорт и удобство на тялото, а стабилната конструкция осигурява циркулиране на въздуха, липса на запарване или затопляне дори при продължително седене. Със своя иновативен дизайн и отворена концепция креслата КАНАТИЦА са изключително подходящи за всеки вид помещения, гарантирайки максимално удобство и комфорт през цялото време, прекарано върху тях.


*С възможност за изработка по индивидуален дизайн с избор на цвят и дамаска!

 


Учителят Петър Дънов казва, че българската шевица е изкуство, а в него е скрит шепотът на душата. Ако човек успее да вникне дълбоко в същността му, ще види много повече от разноцветни конци и геометрични фигури. И няма как да е иначе. Всяко истинско и съкровено изкуство минава далеч зад материалното и улавя космическите нишки на живота, за да свърже с тях в тънък възел добро, любов и време.  


379.95 лв. 447.00 лв.
455.94 лв. 536.40 лв. с ДДС:
Марка:

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

Допустими отклонения на размерите ± 2 см  
Височина  78 см
Дълбочина  56 см
Ширина 77 см
Дълбочина при сядане  43 см
Ширина на повърхността за сядане  44 см
Височина на горен край на облекалка от повърхността за сядане  34 смАбонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.