Оперативна серия FIFTH ELEMENT

Код на продукта  
Оперативните кабинети от серия FIFTH ELEMENT на италианската марка LAS са невероятна възможност за създаване на перфектен офис. Серията е придобила широка популярност благодарение на големия избор от модули от всякакъв размер. Te успяват да се адаптират безпроблемно към нуждите на всяка работна среда и я превръщат в цялостно обзавеждане за всяко офис помещение. Големият избор от модули  позволява  оборудване на  работни  зони тип Open Space според нуждите на всеки отделен служител. Изчистените линии, гладките повърхности и модерния дизайн  допринасят за превръщането  на всяка офис зона  в идеално място за работа.

Работните модули от серията 5th Elemen се отличават със здрава и функционална метална основа, подвижен плот и стабилни носещи елементи. Предлагат възможност за избор на дебелина на плота -18 или 25 мм с 2 мм ABS кант. Масите са гъвкави, оборудвани с различни стилни елементи и аксесоари в разнообразни форми и цветове. Работните плотове са покрити с меламин, устойчиви са на надрасквания и замърсявания и се предлагат в различни размери - 120 см, 140 см, 160 см и 180 см. Могат  да се конфигурират с допълнителни странични шкафове с размери 80 см, 100 см или 120 см  или подвижни контейнери. При необходимост, към работните маси могат да бъдат монтирани шумоизолиращи панели.

Серията 5th Elemen предоставя възможност за конфигуриране на 2, 3, 4 или 6 работни места, с опция за създаване на модерна и комфортна работна среда. Всички работни места са снабдени с кабелни канали за предпазване на електрическите проводници от механични повреди. Плотовете с плъзгащ механизъм са отлично решение за организиране на функционална и комфортна работна среда. Всеки от тях може да се премества отделно, в зависимост от характеристиките на офис пространството и предпочитанията на служителите.  

Всички работни модули от серията 5th Elemen са  оборудвани с метални регулируеми крачета, за да се компенсират възможните неравности по пода. Серията 5th Elemen предлага широка гама от аксесоари, централни и странични панели от плексиглас, покрити с плат или меламин в метален профил. Те разделят работните места на отделни зони, намаляват нивата на шум и служат като основа за закрепване на поставки за хартия, калъфи за моливи, скоби за монитори и LED лампи.
Марка:

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

  • Срок на доставка: 20 до 35 работни дни
  • С възможност за избор на цвят
  • Такса монтаж: +8%

Серия 5th Element се предлага в няколко цветови варианта на дървото:


Цветови варианти на стъклото:



Цветови варианти на дамаска:


Документи

Продукти и характеристики 12.41 MB (pdf) Свали
Сертификати 534.24 KB (pdf) Свали


Гаранционен срок (месеци): 36
Дебелина на плоскост (мм): 18  / 25
Произход: Италия

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.