Ученически комплект SOFTFLEX PLUS TROPICAL HEART

Код на продукта  

Раницата SOFTFLEX PLUS TROPICAL HEART е с модерен дизайн, който ще се хареса на всяко момиче. Гърбът ѝ е ергономичен и е изработен от дишаща материя. Ученическата раница разполага с голямо основно отделение, разделено на 2 части, малък вътрешен джоб с цип, и 2 странични джоба. Те се отварят и затварят с общ капак с катарама. От вътрешната страна на капака има учебна програма. Основното отделение на раницата е подходящо за учебници, помагала, книги, тетрадки и несесер. Малкият ѝ джоб с цип е идеален за дребните вещи на ученичката, а допълните 2 странични джоба са подходящи за бутилка с вода и сгъваем чадър.
Материалът, от който е изработена раницата е непромокаем. Дъното ѝ е твърдо, което прави раницата много по-стабилна. Освен това, тя разполага с къса дръжка за носене в ръка и светлоотразителни елементи. Те ще осигурят безопасност на детето, давайки знак на всеки участник в движението.

Ергономичната ученическа раница - "Tropical" се предлага в комплект с несесер с ученически пособия, спортна торба, кутия за съхранение на листове, тетрадки и помагала, кутия за храна с 2 отделения и 2 лепки за капака на раницата.

219.60 лв. 244.00 лв.
263.52 лв. 292.80 лв. с ДДС:
Марка:

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

  • Размер: 40x28x20 см
  • Тегло: 1.1 кг
  • Обем: 18 л
  • 50025596


Тип: Ученически комплект

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.