Директорски кабинет ELITE

Код на продукта  
Директорски кабинет ELITE идеално ще се впише във всеки интериор, като ще  принесе на стаята ултрамодерен външен вид и ще достави удоволствие в процеса на използване. Кабинетът е изключително функционален и се състои от бюро с рафтове, системи за съхранение с различни височини, стенни панели Boiserie, конферентна маса и отворен тип шкафове или чекмеджета. Дизайнът на кабинета е дело на Nikolas Chachamis, който е съчетал динамиката на носещата конструкция на работното бюро с модерен акцент. Причината за това е,че всяко бюро разполага с три стандартни контакта, вградени USB портове и HDMI конектор, чрез които може с лекота да свържете всяко ваше устройство. Шкафовете и рафтовете са подчертани с помощта на LED лента със сензорен превключвател, а на чекмеджетата може да бъде инсталирана електронна брава с RFID карта.
Марка:

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

  • Срок на доставка: 20 до 35 работни дни
  • С възможност за избор на цвят
  • Такса монтаж: +8%


Работните плотове, рафтове и панели Boiserie се предлагат в четири покрития:

МЕЛАМИНОВО ПОКРИТИЕ
Декоративното и висококачествено меламиново покритие повтарят текстурата на дървото, предпазват мебелната повърхност от различни видове механични повреди и влага, подобряват външния вид на продукта и запазват интензивността на цвета за дълго време.

 
 Бяла топола                      Черна топола

FENIX® ПОКРИТИЕ

Новото поколение нанотехнологични довършителни материали създават външна защита и идеално матово покритие на плотовете. Материалът с антибликов ефект е приятен и мек на допир, не оставя пръстови отпечатъци и драскотини, устойчив е на износване, безопасен за здравето, лесно се ремонтира при поява на микро драскотини и пукнатини, а също така е непретенциозен в поддръжката и почистване.

 
 Наситено черно               Сив Лондон

ФИН ФУРНИР

Фурнир с фини линии (на английски - „тънка / грациозна линия“) е екологичен материал с отлично качество, с високи декоративни и експлоатационни свойства. Той е невероятно здрав, практичен, издръжлив и гъвкав за използване. Мебелите, облицовани с фин фурнир, имат гладка повърхност, благородна структура и впечатляващ външен вид.

 
 Модерен Бряст                Класически Абанос

ЛАКИРАНО СТЪКЛО

За декорация на фасадите на монолитните, едно- и двукрилни шкафове с височина 158,3 см и 196,7 см, освен меламин, фурнир и FENIX®, се използва лакирано стъкло с дебелина 4 мм BLACK 10 или GREY LONDON 71.

 
Черно                                 Сив Лондон

 


Серия Elite се предлага в няколко цветови варианта на дървото:


Цветови варианти на стъклото:


Документи

Продукти и характеристики 8.26 MB (pdf) Свали


Видео

Гаранционен срок (месеци): 36
Произход: Италия

Сходни продукти


Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.