Рекламации

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

1. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката.
В обратно изпратената пратка освен доказателство за закупуване на стоката (фактура) е необходимо да бъде приложен и попълнен формуляр за рекламация, който може да бъде изтеглен тук. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид и без нарушена целостта на опаковката.

2. Стоката може да бъде върната в офиса на фирмата лично или чрез куриер на адрес гр. София, бул. "Проф. Цветан Лазаров" №12.
Пратки, изпратени с наложен платеж не се приемат.
След получаване на върната стока и прегледа й от сервизен техник (информация, за което ще бъде изпратена по e-mail или телефон), стойността се възстановява на Клиента в 14 /четиринадесет/ календарни дни.
Стока, чието връщане/ рекламация не може да бъде приета (напр. ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с фактура; ако не е в изряден търговски вид) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.
3. Ако по някаква причина Клиентът е сбъркал и е посочил друг продукт от това, което е искал и до изпращане на поръчката не е установил грешката си, може да се свърже в офиса на фирмата, за да бъде взето решение как ще се процедира. Всеки случай се разглежда индивидуално.
4. Разходите за връщане на продукт са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа се доплаща разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат. На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клиента.
5. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения по-горе адрес, след което ще се заменят.
6. За стоки, за които има търговска гаранция, рекламациите се удовлетворяват в съответствие с условията на гаранцията.
7. Правото на отказ не важи за продукти, изработени съобразно изисквания на клиента или по негова индивидуална заявка. 

В случаите, когато не може да бъде намерено приемливо решение, Европейската комисия предлага своята платформа за онлайн решаване на спорове.

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.