Новини

1
06.04.2020 г.

Заедно можем повече! Купи и дари! Пазарувай с кауза!

Социалната отговорност винаги е била  неразделна част от корпоративната политика на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС.
Ние, екипът на компанията, винаги сме се опитвали да провеждаме дългосрочна и последователна политика в областта на корпоративната социална отговорност, заставяйки зад важни и значими за обществото проекти и инициативи. "Купи и дари - пазарувай с кауза" е благотворителна кампания, с която екипът на Офис Идея Плюс има за цел да се включи в дарителската кампания на МЗ за набиране на средства за подпомагане на дейността на лечебните заведения и българските медици в условията на извънредна ситуация, свързана с COVID-19.

Нашата цел:
Нашата цел е да подпомогнем събирането на средства за закупуването на необходимата за лекарите специализирана медицинска апаратура и техника, лични предпазни средства с най-висок защитен клас, както и всичко друго, от което спешно се нуждаят болниците в условията на разпространяващата се коронавирусна инфекция.

Средствата: 
Офис Идея Плюс ще преведе 5% от стойността на всеки закупен продукт със знак  към дарителската кампания на МЗ в помощ на българските медици и борбата с COVID-19. Можете да подкрепите инициативата и с доброволни средства по сметка на МЗ:
IBAN BG91BNBG96613300129302
BIC BNBGBGSD
Булстат на Министерство на здравеопазването: BG 000695317
или с SMS с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.