default

Заседателна маса ENOSI EVO 04

Код на продукта  
Конферентните маси ENOSI EVO 04 се отличават с модерен минималистичен стил, удобство и елегантност. Благодарение на внимателно обмислените пропорции и дизайнерските решения, структурите изглеждат леки, почти безтегловни и в същото време - напълно самодостатъчни. В тази мебел всеки детайл, дори декоративен, носи функционално решение.
Марка:

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

   Основна характеристика на серията Enosi Evo са поразителеният дизайн и лаконичност. Правите и изчистени линии и живите цветове създават пространство на бъдещето. Ярките цветове, съчетани със студени тонове и уникални материали, имитиращи естествено дърво, са в основата на серията мебели Enosi Evo. 

   Плотът на масата, изработен от МДФ с дебелина 30 мм, покрита с PVC фолио, изглежда представително и в същото време визуално не натоварва пространството. Благодарение на текстурата на повърхността на плота, се създава впечатление за истинско масивно дърво, което придава на масата още по-представителен вид. Металните крака и огледалните повърхности на хромираните тапи визуално увеличават пространството дори при малки офис площи. 

  Серията ENOSI EVO 03 на дизайнера Николас Какамис е създадена за активни хора с младежки дух в стил , който насърчава динамиката, свободата и активността.

Маси Enosi Evo се предлагат в няколко цветови варианта на дървото:


Цветови варианти на метала:


 
  • Предлага се в други размер
  • Доставката и монтажа не са включени в цената на продукта
  • Срок на доставка: 20 до 35 работни дни
  • С възможност за избор на цвят 
  • Такса монтаж: +8%


Документи

Продуктов каталог 5.75 MB (pdf) Свали


Гаранционен срок (месеци): 36
Размер ДхШхВ (см): ф120x74
Дебелина на плоскост (мм): 30
Материал : МДФ
Материал на крака: Хром
Произход: Италия

Сходни продукти


Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.