default

Заседателна маса I-MEET 06

Код на продукта  
Дизайнерската серия предлага максимална гъвкавост и неограничени решения за малки или големи заседателни зали и хомогенност на работната среда. Конферентните маси I-MEET на италианската марка LAS Mobili са модерни, дръзки и представителни.

 
Марка:

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

   Плотът на масата, изработен от МДФ с дебелина 30 мм, покрита с PVC фолио, изглежда представително и в същото време визуално не натоварва пространството. Благодарение на текстурата на повърхността на плота, се създава впечатление за истинско масивно дърво, което придава на масата още по-представителен вид.

   Ясните и строги дизайнерски линии и покрития, модулните форми и раздвижени решения улесняват сътрудничеството и визуалния контакт, правейки конферентните маси I-Meet идеално място за функционални и представителни срещи.

   Серията I-Meet се отличава с удобна система за електрификация TopAcessTM, с 220, Ethernet и USB портове и бърза кабелна мрежа. Подходящи са за провеждане на телеконференции или телемостове, при които често се използва аудио и видео апаратура.

   I-Meet предоставя изчерпателен отговор на нуждите на всеки съвременне офис , в който конферентната зала може да се използва за работни срещи с колеги, прием на клиенти или други гости.

   Създателят на сериите I-Meet, известният архитект Николас Какамис, се е справил с една от най-сложните задачи в дизайна на конферентни пространства, създавайки една уникална, но във същото време удобна и уютна работна среда.

Маси I-Meet се предлагат в няколко цветови варианта на дървото:

 
  • Предлага се в други размер
  • Доставката и монтажа не са включени в цената на продукта
  • Срок на доставка: 20 до 35 работни дни
  • С възможност за избор на цвят
  • Такса монтаж: +8%


Документи

Продукти и характеристики 6.73 MB (pdf) Свали


Гаранционен срок (месеци): 36
Размер ДхШхВ (см): 320x320x75
Дебелина на плоскост (мм): 30
Материал : МДФ
Материал на крака: Хром
Произход: Италия

Сходни продукти


Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.