default

Заседателна маса IULIO 02

Код на продукта  
Ергономичност и елегантност са най-подходящите думи за описание на серията IULIO. Всички мебели са изпълнени в приглушени спокойни цветове, което допълнително придава елегантност към интериора. Мебелите от серията IULIO са практични за работа и и ползване. Отразяват модерния поглед към съвременното офис пространство. 
850.00 лв.
1 020.00 лв. с ДДС:
Марка:
Размер:
 

- +
Разпродадено
Поръчай Поръчай Изпрати запитване

   Конферентните маси са представени в кръгли форми. Те са идеални както за малка среща със служители, така и за големи срещи с фирмени партньори.
 
   Плотът на масата, изработен от МДФ с дебелина 25 мм, покрита с 3D фолио, изглежда представително и в същото време визуално не натоварва пространството. Благодарение на текстурата на повърхността на плота, се създава впечатление за истинско масивно дърво, което придава на масата още по-представителен вид.  

   Плотът е оформен със заоблени ръбове, а краката са от неръждаема стомана в сив алуминий. Креативност, елегантност и хармония това е посланието, което носи дизайнерската серия  IULIO на италианската марка Las Mobili. 

Маси Iulio се предлагат в няколко цветови варианта на дървото:

 
  • Срок на доставка: 20 до 35 работни дни
  • С възможност за избор на цвят
  • Доставката и монтажа не са включени в цената на продукта  
  • Такса монтаж: 12% от стойността на продукта

* Рекламации за липси и други явни недостатъци могат да бъдат предявени при приемане на стоката от клиента. Гаранцията покрива нормалната работа на механизмите и общата здравина на конструкцията, както и качеството и цялостта на материалите, от които е произведен продукта.  Гаранцията се отнася за дефекти, възникнали в процеса на експлоатация през гаранционния период поради некачествени материали или неправилна изработка. Други проблеми, дължащи се на повреда от какъвто и да е характер, причинена от купувача, не са включени в гаранцията.


Документи

Продуктов каталог 7.41 MB (pdf) Свали


Гаранционен срок (месеци): 36
Височина (см)-: 71.8
Дебелина на плот (мм): 25
Произход : Италия
Материал на основата: Стомана
Материал: МДФ

Сходни продукти

Заседателна маса IULIO 02
Заседателна маса IULIO 01
2 058.00 - 2 337.00 лв.
2 469.60 - 2 804.40 лв. с ДДС:

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате актуална информация за отстъпки, специални оферти и нови продукти.